Jag började som konstnärlig sökare inom andlighet, men i dag vet jag att svar på mina frågor finns inom mig själv

Finns ondska på Andra sidan

Efter att skeptikern fått bekräftelse om att det faktiskt finns en fortsatt existens efter döden blev han nyfiken och frågade om det finns ondska där också. Jag svarade att ondskan fanns, men vid närmare eftertanke så menade jag inte så som han föreställde sig. För på Andra sidan, i en annan dimension är det Ljus och Kärlek som råder och det onda får ingen näring av den energin. Så våra nära och kära, släkt, vänner och bekanta som är ”döda” och har kommit över till ljuset ”lever” sin fortsatta existens i kärleksfullhet. Här i detta jordeliv är det emellertid svårt att tro att någon helt och till fullo är i en total kärleksfullhet. Det som jag syftade på när jag uttalade mig om att ondska finns, var mer att det som vi upplever som ondska faktiskt är skapat av oss människor. Av människor som fortfarande är i livet och bor i sina kroppar så att säga.

Låt mig förklara lite närmare. Enligt mitt synsätt består allting av energi. Vi är alla skapade ur den stora smällen – the Big Bang. Såväl materiella ting som tankar och känslor har sina beståndsdelar från ingenting annat än energi. Precis så som Albert Einstein bekräftade genom sin speciella relativitetsteori E=mc – och vid en närmare eftertanke kan vi snart även förstå att våra tankar som ständigt befinner sig i ett flöde är en otroligt kraftfull källa av just energi. Relativitetsteorin och dess ekvation betyder lite förenklat att energi (E) och massa (m) kan byta plats. Energi kan fasthållas i ämnen med massa eller materia som våra kroppar består av och energin kan senare frisläppas. Detta är ren och skär teknisk fysik som helt enkelt sammansmälter med det som vi kallar för paranormalt. Ett begrepp som förresten förhoppningsvis snart kommer att betecknas som normalt istället för en para.

Nåväl, det universella energifältet kan ses som en plats där ute som samlar upp all information från såväl tidigare som nuvarande händelser och kan till och med ibland ge information om framtida händelser. Så gjorde Nostradamus. Han var en av de första stora siare som till exempel förutspådde Adolf Hitlers härjningar och det gjorde han redan cirka 400 år före den inträffade händelsen. Då, redan på 1500-talet, ”såg” Nostradamus bland annat även den franska revolutionen, Napoleons uppdykande, första världskriget, Fallet med Dreyfus och mycket annat.

I princip omfattar alltså energi allting som vi har omkring oss och i oss. Inte bara den föda vi livnär oss av rent fysiskt, utan även den immateriella födan som vi tar in kan påverka oss på olika sätt. Därmed är det av största vikt att vara uppmärksam och medvetet närvarande i nuet så att man inte släpper in negativt tankeflöde. Det kan vara av sådan art att det hör hemma på främmande och mer ondskefulla marker. Om något sådant kommer till dig och som inte hör hemma där så kan du skicka tillbaka det dit där det hör hemma istället. Tänk på att ta in ett positivt tankeflöde för det ger god näring åt ditt immateriella jag. Eller åt din själ men också kropp.

Även om vi ur ett större perspektiv är sammankopplade med varandra och kan länka till varandra och till sådant som har tidigare ursprung, genom det universella energifältet så är vi naturligtvis också enskilda individer och har våra egna själar och detta faktum gör det än mer viktigt att vara uppmärksam på vad man släpper in och ut i form av tankar.

Den medvetna ondskan som finns på vår jord matas vi med dagligdags via radio, TV, tidningar och internet men här har vi vår fria vilja att välja att lyssna på allt, eller göra något mer glädjefyllt istället. Den andra mer omedvetna ondskan som far ut i form av tankar från oss alla och som uppsamlas i det universella energifältet kan förstås vara lite mer vanskligt att helt greppa.

En person som är medial och mer öppen än andra kan därför ibland bli mer sårbar för ”onda” osynliga energier. Även så kallade personer med HSP är ofta mer högkänsliga och mottagliga för information som inte syns. Fast här gäller det såklart också att arbeta mer med sig själv.

Vi matas ideligen med filmbilder som får oss att tro att döden är fruktansvärd med ett tvärt slut på allting. Så är det inte. Vi fortsätter som själar på andra sidan och där är det kärleksfullt och ljust. Om själen däremot inte riktigt har förstått att kroppen är död vid dödstillfället, då kan den istället för att gå över till ljuset hamna i ett slags mellanläge. Där blir den en så kallad gengångare. Dess själ är fast på jorden och ”lever” i vånda ända till dess att något medium hjälper den över till andra sidan där den blir mottagen med kärlek och ljus. Sådant sker vid husrensningar och det kan vi bevittna i många dokumentärprogram på TV. ’Det Okända’ är ett av alla dessa program som visar hur detta går till.

Våra nära och kära kommer och hälsar på oss lite då och då, men oftast stannar de bara under olika stunder. Till skillnad mot ”spöken”/gengångare, vilket är energier, så vill de oss bara väl. Gengångarna vill oss inget ont de heller utan vill bara få lugn ifrån det som de själva inte förstår. De är fast och mår dåligt och detta ger avtryck i form av kyla eller gammal unken lukt i hemsökta bostäder. Det händer till och med att fysiska föremål förflyttar sig själva, helt av sin egen kraft, men det kan vara gengångarens ”förtjänst” som anser att den där eller den där saken ska stå på ett annat ställe och inte där som den nuvarande boende vill ha den. Som tur är finns det skickliga medier som kan hjälpa till med sådan här problematik.

Ondska och kärleksfullhet är två motpoler som vi människor har skapat och egentligen borde vi alla lära oss att arbeta med oss själva så att vi, var och en av oss kommer till freds med vårt innersta. Så på frågan om ondska finns där på andra sidan är mitt svar nej, medan det här i jordelivet kan vara både ja och nej. Ren kärlek borde vara det allenarådande tillståndet även här på jorden och då börjar man hos sig själv för att sedan få andra att göra likadant.

yin_yang

For life and death are one, even as the river and sea are one. -Khalil Gebran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: