Jag började som konstnärlig sökare inom andlighet, men i dag vet jag att svar på mina frågor finns inom mig själv

I slutet av förra året fick jag den stora äran och möjligheten att resa till Vancouver, som ligger på Kanadas västkust, och att där deltaga i en heldags Drömhealer workshop. Detta var en resa som jag länge hade drömt om men aldrig trodde skulle bli förverkligad. Det blev en upplevelse jag aldrig kommer att glömma för det gav mig så mycket som jag aldrig i min vildaste fantasi ens hade vågat hoppas på. Det var som om jag på något sätt drogs dit, och anledningen till varför är jag ännu inte riktigt säker på, dock kan jag förnimma mig till att ana. 

Det hände för ungefär tre år sedan, att jag genom en alternativvårdgivare fick höra talas om en ung man som kallade sig för Drömhealern Adam, och ett litet kort tag därefter blev min hälsa bara allt sämre och slutligen höll den på att rasa samman totalt. Det underliga är att detta fenomen hände inte bara mig utan också en kanadensisk kvinna vid namn Elizabeth Rose, som även hon upplevde detta efter att ha besökt en naturdoktor och fick höra talas om Adam McLeod – som är hans verkliga namn.

Vi kom båda att uppleva allergier av allehanda slag, återkommande förkylningar, inslag av astma och till sist också dubbelseende. Eftersom jag känner att det finns en anledning till varför just jag skulle få vara med om allt detta har jag, min engelska osäkerhet till trots, översatt en uppsats som Elizabeth skrev i en Drömhealer-uppsats-tävlig och blev första pris vinnare med. Jag ser också det oerhört angelägna i allt som Elizabeth så fantastiskt bra har fått på pränt, så mitt översättningsarbete är säkerligen inte gjort i onödan.

Läs och begrunda, så återkommer jag vid senare tillfälle och berättar vidare om min egen Resa.

Drömhealer Uppsats Vinnare

Drömhealer Uppsats Tävling: Hur Självförstärkt Egenkraft och Användandet av Mina Avsikter Har Hjälpt Mig

Av Elizabeth Rose

www.diamondlantern.com 

Kraften att Heala/Läka Oss Själva och Vår Planet

Adam McLeod från Drömhealern, en begåvad spirituell, andlig lärare och distanshealer från Kanadas västkust lär människor hur man botas och kollektivt utnyttjar sina avsikter till positiva ändamål. Mina upplevelser av att använda Adam McLeods metoder har blivit magiska. Denna uppsats är ett uttryck av tacksamhet till Herr McLeod. Hans böcker, videos och seminarier har lärt mig, och oräkneliga andra, att enbart genom att följa enkla tekniker av visualisering och fokuserad avsikt, kan vi påverka till positiva förändringar i världen.

Läk/”Heala” Dig Själv

Första gången jag hörde talas om Adams gåva var genom en hypnosterapeut i Toronto. Hon beskrev en ung man känd som Adam Drömhealern som ser auror som hologram som fysiskt kan manipulera för att ta bort alla sorters blockeringar eller sjukdomar. Hon berättade för mig att Adam först botade (healade) sin mamma från försvagande huvudvärk som var ett symtom av MS, Multiple Sclerosis. Strax därefter healade han den berömde rockaren Ronny Hawkins som hade lidit av bukspottkörtel cancer. Hon sa, att sedan dess har han healat tusentals.

Allting sker för någon anledning. Kort efter att jag hört om Adam Drömhealern började min hälsa, av ingen märkbar anledning, att rasa samman. Jag fick regelbundet förkylningar, influensa, och slutligen utvecklades det till ett kroniskt fall för astma. Min syn blev också suddig och dimmig. Mot slutet av varje dag befann jag mig i ett tillstånd av utmattning, och jag såg dubbelt med mina ögon, ibland tredubbelt. Min läkare gjorde tester av olika slag och förslog till sist att min försämrade hälsa hade orsakats av allergier. Doktorn sa, “Luften är så förorenad nuförtiden att det blir svårt att isolera något specifikt allergen.” Hon drog slutsatsen av sina kommentarer genom att säga, “Olyckligtvis finns det ingenting vi kan göra för dig. Stanna inomhus i luftkonditionering så mycket som möjligt.”

Ej nöjd med dessa diagnoser besökte jag en naturdoktor som använde irisdiagnostik som ett av sina verktyg. Det första han gjorde var att kontrollera mitt blodtryck. När han studerade avläsningen på mätningen frågade han, “Får du ofta black-outer?” Jag tänkte efter en stund och svarade, “Nej. Jag ser faktiskt massor av stjärnor nu mer, trots att jag alltid klarar av att sitta ner och vila mitt huvud på knäna, innan jag svimmar.” Doktorn skakade på huvudet och sa, “Vi har en del arbete att göra!”

Foton av mina ögon avslöjade utvidgade pupiller och irisar fulla av oregelbundenhet och missfärgning. Naturdoktorn förklarade, “Dina irisar visar att du måste ha ett väldigt dåligt avlägsningssystem, för din kropp är full av gifter. Det är alla dessa gifter som bryter ner ditt immunsystem och orsakar din regelbundna sjukdom. Du lider även av en kollapsad binjure körtel.” Han pekade på mina utvidgade pupiller och fortsatte, “Du behöver adrenalin för att fokusera. Just nu kan inte dina pupiller stängas ordentligt därför att din binjure körtel inte fungerar. Det är därför du ser dubbelt.”

Eftersom jag just hade lärt mig lite om Adam Drömhealerns healing förmåga bestämde jag mig för att deltaga i en av hans kommande grupp behandlings sessioner. Kort efter att jag sökt kureringen anlände jag till hotellets konferens-rum där sessionen hölls. När jag tittade mig omkring såg jag en stor folkförsamling av deltagare, varav människor med stödkäppar, i rullstolar, och med kryckor. Jag kom att tänka på en scen ur bibeln.

Det fantastiska med Adam är att han lär dig hur du ska läka dig själv. Därför bestod seminariet mest av utbildning. Nåväl, slutligen var rummet mörkt för en faktisk “healing”. Adam instruerade oss i den stora publiken, av flera hundra personer, att vi skulle föreställa oss att vi läkte våra egna specifika åkommor genom att använda hans visualisations tekniker. I det mörka rummet blev jag uppmärksammad på att heala mig själv och var snabbt engagerad i visualisations processen. Eftersom jag har en livlig föreställnings förmåga, och kan bli intensivt fokuserad, var det enkelt för mig att bli tolalt uppslukad av processen. För mitt inre föreställde jag mig upprepande, att mina krämpor försvann och min kropp blev botad. Då jag var infångad i processen och hade förlorat kontakten med tiden kände jag som om någons fingrar grävde rakt igenom ryggen, djupt in till det center där min binjure körtel är. Om du någonsin har haft en knuta i din muskel och hade någon vars skepnad grävde i mitten av detta för att lätta på stressen så skulle du förstå känslan. Förutom förstås, att detta var än mer intensivt. Min rygg bågformades och jag skrek ut högt. Det var väldigt mycket en fysisk upplevelse.

Det känns än idag förbluffande att inse och förstå hur kraftfull Adams teknik är. Vid den tidpunkten undrade jag “Hur kan en man som står flera meter bort, ståendes på scenen liksom metafysiskt, nå ut och fysiskt påverka det exakta området som behöver läkning, i en folkmassa på flera hundra?”

Inom en kort tid efter ‘healingen’ började min hälsa att förbättras. Astman försvann, mitt immunsystem stärktes, och min syn normaliserades. Det var förvånande! När läkarna inte kunde förstå orsaken till min sjukdom, bortsett från ‘healingen’, kom Adams förundransvärda gåva att bli mirakulös. Med detta sagt, lärde han oss att reproducera hans metoder för att uppnå samma mirakulösa resultat. Jag var inspirerad till att fortsätta träna på de visualiseringar som Adam lärt oss.

Läk/”Heala” Andra

Genom att öva Adams tekniker, kan du inte enbart läka dig själv utan du kan även läka andra. Personligen har jag till exempel eliminerat människors migrän på några minuter, signifikant stannat upp en degenerativ neurologisk sjukdom och reglerat blodtryck.

Under sommaren deltog jag i ett tre-dagars tränings seminarie med en tjejkompis. Under en av rasterna föreslog jag min vän att komma till vårt hus för en latté. Medan vi sippade på våra drycker började vi prata och jag blev berörd när min vän anförtrodde sig åt mig om att hon hade ett allvarligt blodtrycksfel. Efter det att hon tre år tidigare hade fött sin dotter så hade hon alltsedan dess levt med ett farligt högt blodtryck och kände sig som en tidsinställd tickande bomb. Hon hade testat allting för att sänka trycket, men ingenting fungerade och hennes blodtryck fortsatte att vara högt. Bortsett från hennes yttre muntra attityd, levde den här fantastiska unga kvinnan i hemlighet med sin fruktan om att hon kanske plötsligt skulle dö och överge sin lilla dotter. Detta var hennes mörkaste rädsla.

Rakt igenom de nästkommande två dagarna av konferensen bestämde jag mig för att använda Adam Drömhealerns visualisations tekniker till att föreställa mig och se min vän helt läkt. Eftersom jag inte hade så stort förtroende för min egen möjlighet då så talade jag inte om för henne vad jag gjorde.

En vecka eller så efter den konferensen kontaktade min vän mig, och till min förtjusning sa hon, “Jag kan inte förstå det! Mitt blodtryck är normalt igen!!” Hon var förundrad och kunde inte begripa sig på hur detta kunde ha hänt. Jag tänkte för mig själv, “Tack så mycket Adam DrömHealer!”

Läka/ “Heala” Världen

I maj 2010 skickade Adam ut en video till sin mailing lista och bad människor att kollektivt fokusera sina avsikter för att stoppa djuphavets oljeläcka i den Mexikanska golfen. Adam skapade ett organiserat förhållningssätt genom att instruera alla att koncentrera och fokusera sina avsikter vid en viss tidpunkt, kl 19.00 den 14:e, 15:e och 16:e maj, och att visualisera de bilder som visades på hans video. Han bad oss att hålla dessa visualisationer i vårt medvetande alltigenom de kommande dagarna, och längre. Senare utfärdade han en annan video för att hålla situationen “top-of-mind”.

Kort efter den 16:e maj vaknade jag ur en livfull dröm. I drömmen såg jag en persons vita händer ihopknäppta. Händerna öppnades och lutades framåt så att jag kunde se vad de höll. Där var en hjälplös liten varelse i händerna, som låg på rygg och viftade med armarna och kämpade. Det var ett fyrbent djur, helt täckt av glänsande olja, som desperat klängde sig fast vid livet. Jag såg på den stackars varelsen, desorienterad och kvävandes. Medan den forsatte med sitt kämpande, kämpade en del av mig med den. En annan del av mig grät i smärta ur den sorgsenhet jag kände i mitt hjärta, för jag visste hur mycket den hade lidit.

Drömmen sa mig att orsaken och lösningen på olje läckan i den Mexikanska golfen, och alla andra läckor, vilar i våra mänskliga händer. Det var ett starkt budskap. Jag visste att min dröm hade varit en stark föreskrift så den eftermiddagen vidarebefordrade jag Adams e-mail till alla jag kunde komma på. Senare spenderade jag flera timmar i meditation och koncentrerade mig på Adams visualisation för att få stopp på oljan som flödade in i Mexikanska golfen.

Jag vet att tillämpa avsikt och ge akt på materien kan utföra mirakel, men jag misstänker att större uppgifter kräver tid, ansträngning och koncentation. Vårt totala förtroende till vår egen kraft att läka, bistår dessutom väldigt mycket. Ett tag tillbaka såg jag Adam bli intervjuad på teve. Hans kommentar fångade min uppmärksamhet när han betonade att ‘tro’ inte är tillräckligt för att göra jobbet. En självsäker nivå av att ‘veta’ är nödvändigt. När oljeläckan tog längre tid att stoppa än vad vi hoppats på, fick det mig att undra hur många människor exakt, som var kapabla att fokusera under en förlängd tid för att stoppa läckan. Adams tekniker har lärt mig att vi alla har enorma krafter, både till att läka och att positivt påverka varendaste en och allting omkring oss. Det starka tillståndet av koncentration, som jag ser mig själv vara i under visualisering har förbättrat min kraft till att fokusera, och även förstärkt min intuition.

I år tog jag emot den största vakna-upp signalen i hela mitt liv när jag hörde som ett gråtande av vånda från vår Planet. Det var en chockerande upplevelse att inse att vår Jord kanske har personlighet, intelligens och känslor. Kunde hon verkligen lida på grund av vår mänskliga påverkan? Har saker som olje spill, kalhöggning, och giftiga föroreningar verkligen skadat Jorden?

I panik, när jag inte visste vad jag skulle göra, nådde jag ut till ursprungsbefolkningars äldste, forskare, Adam McLeod och till människor som brydde sig om vår Jord och vår potentiellt usla tillstånd och vår svåra situation som människor. Adams vänliga svar var både ett meddelande av hopp och en “wake-up-call” till alla:

Ju fler människor som tänker på healing för Moder Jord, desto kraftfullare blir effekten. Att sända ut den där positiva avsikten ut där, gör det mer trovärdigt till att det händer.

Min Första Nations stamfader förstod –

Vi måste glömma det vi har lärt;

Och komma ihåg det vi har glömt.”

Adam

Det som Adam har undervisat har spelat en roll i mitt uppvaknande, eller kanske att minnas vilka vi verkligen är. Hur skulle vi kunna läka andra genom användandet av vår avsikt om vi inte vore andar? Vi är alla andar som har en mänsklig upplevelse. Vi är alla sammankopplade till varandra och till Moder Jord. Adam har visat oss att våra avsikter kan läka våra kroppar, hjärtan och själar. Kollektivt kan vi styra om vår kurs och förändra destruktivt uppförande eller vanor, till konstruktiva sådana och bli en global styrka för det goda.

Som individer har vi enorm kraft att inandas nytt liv in till vår nuvarande existens, läka oss själva och den naturliga världen omkring oss som är Moder Jord. Det behövs bara förhöjd medvetenhet, koncenration och kraften i avsikten. Tack så mycket Adam McLeod, för att du lär oss hur vi ska utnyttja den gudomliga kraften som flödar genom oss alla!

Vi är inte mänskliga varelser som har andliga upplevelser.

Vi är andliga varelser som har en mänsklig upplevelse.”

– Teilhard de Chardin, fransk geolog, präst, filosof och mystiker

Annonser

Kommentarer till: "Till Kanada för att Lära Healing – en Resa jag aldrig glömmer" (2)

  1. […] den mars 8, 2011 av Carina […]

  2. I’ve been to Canada twice actually, first time in the summer, when it was warm, so I visited so many places and cities, Montreal, Quebec, Ottawa etc. it was really nice. But the second time in winter… man that was cold for me.., I was just sitting around in my hotelroom playing Maria games and these kinds of things cause I just couldn’t get out of my place! It was THAT cold hahha 😀 but for you folks I could advise you to go there during summer time, cause its more pleasant and the temperature is just amazing 🙂

    Good luck !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: